Nieuws

20-02-2019

't Huukske is vanaf nu erkend leerbedrijf! Dus ben je, of ken je iemand die op zoek is naar een leuke en leerzame stageplaats? Mail dan naar gastouderhethuukske@hotmail.com! 

IMG_40991088jpg

16-02-2019
Vanaf dit weekend zijn wij begonnen met onze achtertuin! Een weekend eerder als gepland.. maar het weer was fantastisch dus zijn we eerder begonnen! De oude schuur is verwijderd en ook zijn er al een hoop stenen verwijderd. Aankomende tijd gaan we aan de slag om de nieuwe schuur te bouwen en de tuin opnieuw in te delen. Ik houdt jullie op de hoogte! 

02-02-2019

Nieuwsbrief Februari 2019

Beste Ouders, verzorgers,

Als eerst nog even de beste wensen voor 2019! Ook dit jaar zal ik een aantal keer een nieuwsbrief gaan versturen om jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en weetjes rondom ‘t Huukske.

Sinterklaas
Afgelopen december is sinterklaas bij 't Huukske langs geweest om wat in de schoenen van de kinderen te doen! De kinderen hadden zó mooi geknutseld en gezongen dat de sint niet zomaar 't Huukske voorbij kon gaan. 

Koffie ochtend
Op woensdag 16 januari hebben wij onze eerste koffieochtend gehad. Ik wil iedereen bedanken die geweest is, ik vond het erg gezellig!

Tuinplannen
De tuinplannen die er liggen voor de tuin van 't Huukske zullen binnenkort gaan starten. Het weekend van 22 februari zal er een start gemaakt gaan worden. Eerst wordt de ouder schuur verwijderd en worden de stenen aan de achterkant van de tuin weggehaald. I.v.m. de "verbouwing" kan het voorkomen dat wij niet altijd naar buiten kunnen i.v.m. onveilige situaties. Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat de kinderen toch zoveel mogelijk naar buiten kunnen. Ik zal duidelijk aangeven wanneer oude kleding gewenst is en wanneer wij de tuin in kunnen! Wij hopen op jullie begrip voor deze situatie. Wanneer de bezetting het toe laat zullen wij uiteraard leuke alternatieve zoeken zoals naar de speeltuin om de hoek of bij ons in de voortuin op het gras. De tuinplannen hangen inmiddels in de opvang en indien er vragen zijn zie ik deze graag tegemoet!

Vakanties/Sluitingsdagen
't Huukske zal de volgende dagen gesloten zijn:
22 + 23 April (Pasen)
30 + 31 + 4 Juni (Hemelvaart)
10 Juni (Pinksteren)
2 september t/m 22 september (Zomervakantie)
23 december t/m 27 december (Kerst)

Let op! Extra sluitingsdag maandag 4 juni!

Graag ontvang ik voor 1 maart 2019 jullie vakantiedagen zodat ik een vakantieplanning kan gaan maken voor 't Huukske. Alvast bedankt!

Afsluiting:
Mochten jullie tips en / of opmerkingen hebben m.b.t. de nieuwsbrief, of hebben jullie iets wat jullie hier graag in terug willen zien? Laat dit dan gerust weten!


Groetjes Maureen

20-09-2018

Nieuwsbrief september 2018

Beste ouders, verzorgers,

Een aantal keer per jaar zal er vanuit gastouderopvang ‘t Huukske een nieuwsbrief verschijnen. Hierin zullen leuke activiteiten staan die we gedaan hebben, of die nog plaats gaan vinden. Verder zal hier ook praktische informatie gedeeld worden, zoals sluitingsdagen, in- en uitstroom van kinderen etc.

Opening ‘t Huukske
Het is alweer 4 maanden geleden dat gastouderopvang ‘t huukske haar deuren heeft geopend! Er zijn inmiddels een hoop kinderen gestart, wat als resultaat geeft dat er nu een leuke club is binnen de opvang! Ik wens alle kinderen héél veel leer- en speel- plezier toe! 

Zomer/Herfst
De zomer is helaas alweer voorbij. De watertafel is opgeruimd, de trampoline wordt weer in de schuur opgeborgen want de herfst is in de aantocht! We hebben veel genoten van het mooie weer, maar ook de herfst brengt veel leuke activiteiten met zich mee! Zo zullen we gaan knutselen met de bladeren, stampen met de regenlaarzen aan in de plassen en natuurlijk lekker buiten spelen tussen de regenbuien door! Vergeet daarom niet om een extra setje kleding mee te geven, voor het geval wij een bui regen over ons heen krijgen..

Sinterklaas
December komt er weer aan, dit betekend dat sinterklaas ons land weer bezoekt! Een spannende maar leuke tijd voor de kinderen. Ook ‘t Huukske laat dit niet zomaar voorbij gaan. De kinderen zullen hun schoen mogen zetten, en misschien vult de sint en zijn pieten deze wel! 

Tuinplannen
‘t Huukske heeft voor 2019 op de planning staan om de tuin te veranderen. De opvang zal een eigen afgesloten stuk achtertuin krijgen, met daarin een stuk kunstgras en een wipkip. De tuin zal volledig afgesloten kunnen worden waardoor er vanuit de opvang een goed overzicht is. De grote tractoren en fietsjes zullen in het andere deel van de tuin komen te staan, hier kunnen de kinderen dan lekker op rond rijden zonder dat de kleinere kinderen hier last van hebben. Er komt een periode waarin de gehele tuin ‘leeg‘ zal zijn, wat zal zorgen voor één grote zandbak. Dit is voor de kinderen natuurlijk fantastisch, maar dit zal tevens zorgen voor vieze kleding! Deze periode oude kleding gewenst, maar dit zal tegen die tijd nog gecommuniceerd worden. Ook de tekening met de plannen zal in ‘t huukske opgehangen worden.

Vakanties/Sluitingsdagen
’t Huukske zal de volgende dagen gesloten zijn:
24 december t/m 30 december (2018)
22 + 23 April (Pasen)
30 + 31 Mei (Hemelvaart)
10 juni (Pinksteren)
2 september t/m 22 september (Zomervakantie)
23 t/m 27 december (Kerst)

Groetjes Maureen13-05-2018

Heel blij met de bakfiets!
thumbnail_IMG_0325jpg

28-03-2018
Ook mijn auto is nu herkenbaar! 

Auto t Huukskejpg

10-03-2018
We hebben behangen! Het begint er steeds meer op te lijken. Behang 1jpg

07-03-2018
Visitekaartjes zijn binnen. Maar meteen een doosje gemaakt om ze in te zetten! 
Visitekaartjesjpg

02-03-2018
Vanaf 1 mei 2018 zal 't Huukske haar deuren openen! U kunt zich vanaf nu ook via gastouderbureau kid@home in schrijven, (http://www.kidathome.nl) hopelijk tot snel!
24-02-2018
We hebben het behang uitgekozen voor in de opvangruimte! Er zal één muur behangen gaan worden. Een klein voorproefje:
Behangjpg
06-02-2018
We hebben nu officieel een naam..! En wij gaan heten;

t huukskejpg